Apilakaari – askel parempaan arkeen

Heinälammen suositulle ja rauhalliselle asuinalueelle rakennetaan 11 asunnon upea rivitalokokonaisuus, Asunto Oy Jyväskylän Apilakaari.

Omalle puistoon rajoittuvalle tontille RS-kohteena rakennettavan yhtiön kodit tarjoavat asumismukavuutta ja laatua vaativaankin makuun. Valittavanasi on upeita yhteen ja kahteen tasoon rakennettuja koteja niin perheille, pareille, kuin laatua arvostaville sinkuille.

Maalämpö – ystävällinen ympäristölle ja sinulle

Apilakaaren energiatehokas ja luontoystävällinen oma maalämpökeskus on kodin lämmityksen sydän. Maalämpö on auringon säteilyn tuottamaa ja maaperään varastoitunutta lämpöenergiaa, joka vähentää lämmityskuluja jopa yli 70%. Asuntojen hyvän energiatehokkuuden, energiaa säästävien kodinkoneiden sekä vähemmän vettä kuluttavien vesikalusteiden ansiosta Sinä säästät energiaa ja rahaa joka kuukausi.

Huolella suunniteltu

Apilakaaren suunnittelussa on pienemmätkin yksityiskohdat otettu huomioon ja oivaltavien pohjaratkaisuiden ansiosta hukkaneliöitä ei ole. Valo tulvii sisään isoista ikkunoista ja miellyttävän lattialämmityksen ansiosta patteritkaan eivät vie tilaa kodissasi. Osasta huoneistoja on myös saunatiloista kulkuyhteys suoraan omalle patiolle, jossa on mukava istahtaa nauttimaan vaikka auringosta. Terassille on mahdollista hankkia lisähintaan terassilasitus ja huoneistoon tunnelmaa luova takka.

Yksilölliset sisustaratkaisut

Kodin viihtyisyys syntyy sen toimivuudesta sekä omien toiveiden huomioimisesta. Voit vaikuttaa kotisi yksilöllisiin sisustusratkaisuihin ja varusteluun omien mieltymystesi mukaan. Ja mitä parasta, voit suunnitella kotisi ilmettä yhdessä sisustussuunnittelijamme kanssa, joka auttaa Sinua uniikin kotisi materiaalien ja värien valinnoissa.

 

Yhteispelillä kanssamme asiat sujuvat ja saat kotisi näyttämään juuri omalta kodiltasi, jossa viihdyt pitkään.

Ota meihin yhteyttä ja olet askeleen lähempänä unelmakotiasi.