Koti satamalahden rantamaisemassa
Asunto Oy Mikkelin Ankkuripuisto 1 on koti Sinulle, joka arvostat rauhallista sijaintia Mikkelin keskustan läheisyydessä ja veden tuntumassa.Kohde sijoittuu loistavasti Mikkelin satamalahden rantamaisemaan. Lahden toisella puolella on vastapäätä Mikkelin keskusta.Lähes kaikista asunnoissa on lasitetut parvekkeet, jotka avautuvat satamalahden puolelle. Asuntojen laadukas varustelu sekä huolella valitus materiaalit tekevät kodin, jossa viihdyt ja asut mukavasti.

Alueella on kaikki peruspalvelutkin lähellä, kuten koulu, päiväkoti ja Graanin liikekeskus. Satamalahden hyvät kävely-, lenki-, ja pyöräilyreitit alkavat aivan vierestä. Kevyen liikenteen väyliä pitkin liikut hetkessä vaikka Mikkelin torille tai satamaan.

Ankkuripuiston tontille rakennetaan kahden vapaarahoitteisen kerrostalon muodostama viihtyisä kokonaisuus (Ankkuripuisto 1 ja Ankkuripuisto 2), joille rakennetaan yhteiset oleskelu ja leikkialueet.

Ankkuripuisto 1:ssä on yhteensä 21 asuntoa 28,5 neliön yksiöstä 58,5 neliön kaksioihin ja 80 neliön kolmioihin. Eri pohjaratkaisuista löytyy varmasti oikeankokoinen koti lähes jokaiseen elämäntilanteeseen. Ostettavissa on lisäksi autotalli (1 kpl), autokatospaikka (12 kpl) sekä tilava erillinen lämmin varastotila (2 kpl).

Sijoita tulevaisuuteen
Ankkuripuiston koti on sijoitus tulevaisuuteen. Asuntoyhtiön sijainti on loistava ja lähellä ovat hyvät peruspalvelut sekä ulkoilumahdollisuudet. Huolellinen suunnittelu, toimivat asuntopohjat ja laadukas rakentaminen takaavat Sinulle huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin.

Satsaa elämiseen
Asunto Oy Ankkuripuisto houkuttelee rahoilleen vastinetta kaipaavaa asiakaskuntaa tarjoamalla fiksuja, kohtuuhintaisia neliöitä sekä viihtyisyyttä – siis järkevää asumista.

Pääset uuteen kerrostaloon kohtuuhinnoin.

Kun asuminen ei vie kaikkia varojasi, voit satsata elämiseen.
Ota yhteyttä, niin toteutetaan Sinun uusi kotisi.