Koti satamalahden rantamaisemassa
Suosittu Ankkuripuisto 1 saa jatkoa naapuriin. Asunto Oy Mikkelin Ankkuripuisto 2 on koti Sinulle, joka arvostat rauhallista sijaintia Mikkelin keskustan läheisyydessä ja veden tuntumassa. Kohde sijoittuu loistavasti Mikkelin satamalahden rantamaisemaan. Lahden toisella puolella on vastapäätä Mikkelin satama ja keskusta. Lähes kaikista asunnoissa on lasitetut parvekkeet, jotka avautuvat satamalahden puolelle. Asuntojen laadukas varustelu sekä huolella valitus materiaalit tekevät kodin, jossa viihdyt ja asut mukavasti.

Alueella on kaikki peruspalvelutkin lähellä, kuten koulu, päiväkoti ja Graanin liikekeskus. Satamalahden hyvät kävely-, lenkki-, ja pyöräilyreitit alkavat aivan vierestä. Kevyen liikenteen väyliä pitkin liikut hetkessä vaikka Mikkelin torille tai satamaan.

Ankkuripuiston tontille rakennetaan kahden vapaarahoitteisen kerrostalon muodostama viihtyisä kokonaisuus (Ankkuripuisto 1 ja Ankkuripuisto 2), joille rakennetaan yhteiset oleskelu ja leikkialueet.

Ankkuripuisto 2:ssä on yhteensä 22 asuntoa 28,5 neliön yksiöstä aina 80 neliön kolmioihin saakka. Useista pohjaratkaisuista löytyy varmasti oikeankokoinen koti lähes jokaiseen elämäntilanteeseen. Ostettavissa on lisäksi oma autopaikka autokatoksesta (10 kpl) tai pihalta avopaikka (13 kpl), jotka on kaikki varustettu lämmityspistorasialla.

Sijoita tulevaisuuteen
Ankkuripuiston koti on sijoitus tulevaisuuteen. Asuntoyhtiön sijainti on loistava ja lähellä ovat hyvät peruspalvelut sekä ulkoilumahdollisuudet. Huolellinen suunnittelu, toimivat asuntopohjat ja laadukas rakentaminen takaavat Sinulle huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin.

Satsaa elämiseen
Asunto Oy Ankkuripuisto houkuttelee rahoilleen vastinetta kaipaavaa asiakaskuntaa tarjoamalla fiksuja, kohtuuhintaisia neliöitä sekä viihtyisyyttä – siis järkevää asumista.

Pääset uuteen kerrostaloon kohtuuhinnoin ja kun asuminen ei vie kaikkia varojasi, voit satsata elämiseen.

Sinun näköinen koti
Kodin viihtyisyys syntyy sen toimivuudesta sekä omien toiveiden huomioimisesta. Voit vaikuttaa kotisi yksilöllisiin sisustusratkaisuihin ja varusteluun omien mieltymystesi mukaan. Ja mitä parasta, voit suunnitella kotisi ilmettä yhdessä sisustussuunnittelijamme kanssa, joka auttaa Sinua uniikin kotisi materiaalien ja värien valinnoissa.

Yhteispelillä kanssamme asiat sujuvat ja saat kotisi näyttämään juuri omalta kodiltasi, jossa viihdyt pitkään.

Ota yhteyttä, niin toteutetaan Sinun uusi kotisi.