Ekokoteja Visulahdessa

1. Ympäristön Puolesta..

Visulahden kehittyvälle alueelle on valmistunut 10 asunnon viihtyisä ja kodikas rivitaloyhtiö Asunto Oy Mikkelin Auringonlähde.

Auringonlähteessä asut ekologisesti ja edullisesti. Energiatehokkaalla teknologialla varustettu ainutlaatuinen rivitalokohde – Auringonlähde – on ekologinen ja taloudellinen, jossa on edullista asua.

Asunnot lämpiävät auringon energiaa hyödyntävällä maalämmöllä, jonka tekniikka saa lisäenergiaansa myös yhtiön omasta aurinkosähkölaitoksesta – mikä parasta, aurinkosähkö on täysin ilmaista.

Ilmanvaihdossa käytetään lämmön talteen ottava järjestelmää ja energiaa säästyy myös vähemmän vettä kuluttavien hanojen sekä energiatehokkaiden kodinkoneiden ansiosta.

Autopaikoissakin on otettu huomioon ratkaisut, jotka eivät vanhene tulevina vuosina: älykkäät latauspisteet, jotka mahdollistavat lämmityksen lisäksi sähköautojen latauksen ja yksilöllisen kulutuksen seurannan.
Tähän teksti esitteestä: ”Asumisen ympäristövaikutukset ovat Suomessa poikkeuksellisen suuret kylmän ilmaston vuoksi. Toisaalta suomalaiset ovat hyvin tietoisia näistä vaikutuksista.

Me Valiotalolla halusimme rakentaa asiakkaillemme kodin, jossa ympäristölle aiheutuva kuormitus olisi mahdollisimman pieni. Siksi rakennamme Auringonlähteen, joista jokainen asunto on ekoteko – ja samalla omistajalleen silkkaa säästöä asumisessa.

– Auringonlähteen ekologinen koti on sijoitus pitkälle tulevaisuuteen –

Ennakkomarkkinoinnissa

Huoneistot