Kotitähti – kohtuuhintaisia pieniä keskustakoteja

Asunto Oy Mikkelin Kotitähti sijaitsee Nuijamiehen arvostettuun kaupunginosaan omalle tontille, vain noin puolen kilometrin matkan päähän Mikkelin ydinkeskustaa ja maineikkaasta torista. Kotitähteen rakennettavat 36 asuinhuoneistoa tarjoaa toimivia ja näppäriä citykoteja omaan sekä sijoituskäyttöön.

Tehokkaita neliöitä

Oivaltavien pohjaratkaisujen ansiosta saat kodin jokaisen neliön tehokkaaseen hyötykäyttöön. Valittavanasi on 20,0 – 27,0 m2 yksiöitä sekä 37,0 – 44,5 m2 kaksioita.

Asunnot ovat tyylikkäästi varustellut. Keittiötiloissa on mm. erillinen kalusteuuni, induktioliesitaso, astianpesukone sekä jääpakastinkaappi. Pesuhuoneissa on mukavuuslattialämmitys ja varaus pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle. Huoneistokohtainen lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto suodattaa ulkoilmasta epäpuhtauksia ja pitää sisäilman laadukkaana.

Kaikissa asunnoissa on parveke; yksiöissä ranskalaiset parvekkeet ja kaksioissa lasitetut parvekkeet.

Uudiskohde – loistava sijoitus

Asuntosijoittaminen uudiskohteeseen on huoletonta ja turvallista. Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia viihtyisä, omalle tontille rakennettava keskustakoti aivan palveluiden keskiöstä.

Keskustan pieni kaupunkiasunto on aina loistava sijoitus ja Kotitähden keskeinen sijainti turvaa asuntosi arvon säilymisen myös tulevaisuudessa.

Nyt pääset alkuun pienellä pääomalla – maksat vain asunnon myyntihinnan, olemme neuvotelleet valmiiksi yhtiölainan, johon et tarvitse muita vakuuksia. Jos vuokraat asunnon, saat vähennettyä vuokratuloista kulut, kuten hoitovastikkeet ja uudiskohteessa myös rahoitusvastikkeet.

Ota meihin yhteyttä ja varaa Kotitähdestä oma ja uusi koti tai sijoitusasunto ilman remonttihuolia.

Yksilöllinen ilme kodillesi

Kodin viihtyisyys syntyy sen toimivuudesta ja omien toiveiden huomioimisesta. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa uuden kotisi yksilölliseen ilmeeseen ja varusteluun omien mieltymysten mukaan, kun olet ajoissa mukana. Pääset valitsemaan useista vaihtoehdoista mieleisesi kiintokalusteiden ovet ja työtasot, lattia lattialaminaatit, seinä- ja lattialaatat sekä laatoitetun tehosteseinä värin – luonnollisesti ilman lisäkustannusta.

Erinomainen sijainti

Asuessasi Kotitähdessä arki sujuu ja kattavat keskustan palvelut ovat helposti saavutettavissa muutaman minuutin kävelymatkan etäisyydellä. Läheisyydestä löytyy myös hyvät harrastemahdollisuudet, liikuntapaikat ja mm. ammattikorkeakoulun kampus.

1. Kauppakeskus Setri 300 m

2. Ammattikorkeakoulu 900 m

3. Kuntosali 170 m

4. Matkahuolto/rautatieasema 650 m

Hyvät yhteis- ja säilytystilat

Taloyhtiössä on oma kerho- ja saunatila, josta pääsee kätevästi ulkoterassille vilvoittelemaan.

Polkupyörille on oma lämmin varastotila talon sisäänkäynnin vieressä, josta on kulkuyhteys suoraan porrashuoneeseen ja hissille. Kellarikerroksessa on erillinen kuivaushuone sekä jokaiselle asunnolle oma huoneistokohtainen lämmin irtainvarastotila.

Ulkoalueet

Paikoitus- ja liikennealueet ovat asfalttipintaisia. Sisäänkäynti- ja tuuletustelineen alue päällystetään betonilaatoin. Oleskelualue on murskepintainen. Viihtyisyyttä lisäävät viheralueet, jotka nurmetetaan ja istutukset tehdään erillisen istutussuunnitelman mukaisesti. Oleskelu / leikkialueella on lipputanko sekä pöytä ja penkit.

Varaustilanne  => lataa hinnasto liite  

(vasemman reunan painikkeesta)

Ennakkomarkkinoinnissa

Huoneistot

Velaton hinta: 156 900 €

Myyntihinta: 62 760 €

Asunnon nro: 20

Velaton hinta: 103 700 €

Myyntihinta: 41 480 €

Asunnon nro: 23

Velaton hinta: 94 100 €

Myyntihinta: 37 640 €

Asunnon nro: 24

Velaton hinta: 95 900 €

Myyntihinta: 38 360 €

Asunnon nro: 31

Velaton hinta: 95 900 €

Myyntihinta: 38 360 €

Asunnon nro: 34

Velaton hinta: 95 900 €

Myyntihinta: 38 360 €

Asunnon nro: 34