RAKENTAMINEN ALKANUT!

Villa Brahe – Täyttää unelmasi

Oma hiekkaranta, kauniit järvinäkymät, avarat terassit ja parvekkeet, korkea varustelutaso, maalämpö lattialämmityksineen ja viilennystä unohtamatta luovat ekologisen sekä täydellisen asumisidyllin tyylikkäässä hirsitalossa.

Uniikki sijainti

Villa Brahe sijaitsee idyllisen Ristiinan keskustan kupeessa, luonnonkauniin Saimaan Yöveden rannalla, etelä-länsi ilmansuuntaan avautuvalla omalla rantatontilla.

Ristiinan monipuoliset palvelut ovat äärellä kauppoineen, päiväkoteineen, kouluineen ja bussiyhteyksineen. Ristiina on nykyään osa Mikkelin kaupunkia ja kaupungin keskustaankin on vain reilun vartin ajomatka.

Saimaa itäisen Suomen aarre tunnetaan kauniista maisemista, nähtävyyksistä, omaleimaisista kaupungeistaan ja kauniista kirkonkylistään. Yövesi osana Suur-Saimaata onkin vesillä liikkujien ja vapaa-ajan kalastajien suosiossa. Lisäksi Yövedellä sijaitsevat mm. Ristiinan ja Mikkelin pursiseurojen kauniit saaritukikohdat sekä Astuvansalmen historialliset kalliomaalaukset ja paljon muuta katsottavaa ja koettavaa.

Villa Brahe on viiden tähden laatua

Modernit autokatoksilla toisiinsa kytkettyjen hirsirakenteisten erillispientalojen suunnittelussa on pyritty tilojen toimivuuteen ja viihtyisyyteen, joissa saat kokea oman kodin yksityisyyden. Asumisen käytännöllisyyttä lisäävät ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat erilliset wc ja kodinhoitotilat, pesuhuone sekä sauna, jonka ikkunasta voit ihailla järvimaisemaa.

Kodin viihtyisyyttä ja mukavuutta täydentävät lattialämmitys sekä viilennyspumppu. Arjen vaivattomuutta tuo myös kodin yhteydessä oleva oma lämmin varasto ja autokatos. Lisäturvaa tuo älylukitusjärjestelmä, joka helpottaa myös arkea.

Yhtiön pihamaalla on lapsille oma turvallinen leikkipaikka sekä asunnoille varatut toiset autopaikat ja vieraita unohtamatta vierasautopaikat. Aivan rantaviivan tuntumassa tontin eteläosassa on asuntoyhtiön yhteinen kesäsauna, jossa voi nauttia halutessasi puukiukaan leppoisista löylyistä. Yhtiön oma laituri ja venepaikat sijaitsevat kesäsaunan edustalla. Laiturilta on helppo pulahtaa uimaan ja lähteä vesille nauttimaan mahtavasta järviluonnosta pitkin kaunista Saimaata.

Ekologinen valinta

Hirsitalo on ekologinen ja terveellinen valinta. Erillistalot lämpiävät auringon energiaa hyödyntävällä maalämmöllä – mikä parasta, aurinkosähkö on täysin ilmaista. Asuntojen ilmanvaihdossa hyödynnetään lämmön talteen ottavaa järjestelmää, jonka nykyaikainen automatiikka huolehtii, että ilmanvaihdon energiaa säästävä lämmöntalteenotto toiminto on aina päällä, kun sitä tarvitaan.

Villa Brahen Kodin Valiot

 • upea sijainti Saimaan rannalla
 • ekologinen ja terveellinen hirsikoti
 • oma ranta
 • tilava terassi sekä parveke
 • toimivat ja avarat tilaratkaisut
 • erilliset pesu- ja kodinhoitotilat
 • oma sauna
 • laadukkaat pintamateriaalit ja varusteet
 • miellyttävä lattialämmitys ja viilennys
 • lämmin oma varastotila
 • oma autokatospaikka asunnon yhteydessä ja toinen piha-alueella
 • omat venepaikat
 • maalämpö

Varaustilanne  => lataa hinnasto liite     (vasemman reunan painikkeesta)

Rakennustyöt on aloitettu tontilla.

Ennakkomarkkinoinnissa

Huoneistot

Velaton hinta: 434 910 €

Myyntihinta: 163 665 €

Asunnon nro: 1

Velaton hinta: 369 510 €

Myyntihinta: 154 035 €

Asunnon nro: 2

Velaton hinta: 369 510 €

Myyntihinta: 154 035 €

Asunnon nro: 3

Velaton hinta: 369 510 €

Myyntihinta: 154 035 €

Asunnon nro: 4

Velaton hinta: 369 510 €

Myyntihinta: 154 035 €

Asunnon nro: 5

Velaton hinta: 369 510 €

Myyntihinta: 154 035 €

Asunnon nro: 6

Velaton hinta: 434 910 €

Myyntihinta: 163 665 €

Asunnon nro: 7

Velaton hinta: 434 910 €

Myyntihinta: 163 665 €

Asunnon nro: 8