Villa Kivisalmi – viiden tähden laatua ja turvaa omassa talossa

Lappeenrannan Kivisalmen viihtyisälle asuinalueelle omaan rauhaan puiston laidalle, valmistuu 13 kodikasta yhteen tasoon rakennettavaa erillistalokotia – Asunto Oy Lappeenrannan Villa Kivisalmi.

Tyylikkäät autokatoksilla toisiinsa kytketyt erillispientalokodit ovat suunniteltupohjaratkaisuiltaan toimiviksi, joissa saat kokea oman kodin yksityisyyden. Asumisen käytännöllisyyttä lisäävät

mm. erilliset pesu- ja kodinhoitotilat sekä asuntokohtaiset lämpimät varastot. Korkeampi huonekorkeus sekä suuret ikkunat lisäävät valoa ja tilan tuntua, eikä asumisen viihtyisyyttä täydentävä lattialämmitys vie tilaa kotisi sisustukselta.

Arjen vaivattomuutta lisää kotien yhteydessä oleva oma katoksellinen autopaikka, joka on varustettu autolämmityspistorasialla. Autopaikan toteutuksessa on otettu huomioon ratkaisut, jotka eivät vanhene tulevina vuosina:

autolämmityspistorasialla on digitaalinen kello-ohjaus, joka sijaitsee näppärästi kodin sisällä eteisessä.

Kotimainen Rollock älylukitusjärjestelmä helpottaa arkea ja tuo turvaa. Voit avata asuntosi ulko-oven lukituksen koodatulla tagilla tai vaikka älypuhelimesi mobiilisovelluksella tarvittaessa, milloin ja mistä vain.

Kotisohvalta, työpaikalta tai vaikka matkoilla ollessasi, jos jonkun yllättäen tarvitsee päästä käymään kotonasi. Kadonneet kulkutunnisteet on mahdollista poistaa helposti ja nopeasti, etkä tarvitse lukkoseppää

lukitusten uudelleen sarjoitukseen ja avainten tekoon. Myös sisä- ja ulkotilat on luotu toimimaan yhdessä luontevasti. Olohuoneen jatkeena toimii talon levyinen avara puurakenteinen terassi, jossa voit nauttia aurinkoisista

kesäpäivistä. Terasseissa on myös lasitusmahdollisuus, jonka voit tilata vaivattomasti meiltä halutessasi rakennusvaiheessa. Takkatulen tunnelmasta nauttiville on huomioitu nk. kevyttakan sijoitusmahdollisuus.

Takan voit myös vaivattomasti tilata meiltä rakennusvaiheessa ja nauttia takkatulen loimusta heti muuttopäivästä alkaen. Villa Kivisalmen huolellinen suunnittelu näkyykin tyylikkäänä arkkitehtuurina, arjen mukavuutena ja edullisena asumisena.

Ekologista ja edullista asumista puiston laidalla

Kodit lämpiävät auringon energiaa hyödyntävällä ekologisella maalämmöllä, jonka tekniikka saa lisäenergiaansa myös yhtiön omasta aurinkosähkölaitoksesta – mikäparasta, aurinkosähkö on täysin ilmaista.

Energiatehokkailla ratkaisuilla varustetussa ainutlaatuisessa Villa Kivisalmessa asut edullisesti ja ekologisesti. Villa Kivisalmen kodeissa on energiatehokas lämmöntalteenotolla varustettu nykyaikainen koneellinen ilmanvaihto,

joka säästää energiaa ja varmistaa kotisiisi raikkaan sisäilman. Nykyaikainen automatiikka huolehtii, että ilmanvaihdon energiaa säästävä lämmöntalteenotto toiminto on aina päällä kun sitä tarvitaan.

Lisäksi energiaa säästyy myös vähemmän vettä kuluttavien hanojen sekä energiatehokkaiden kodinkoneiden ansiosta.

Asumisen ympäristövaikutukset ovat Suomessa poikkeuksellisen suuret kylmän ilmaston vuoksi. Toisaalta suomalaiset ovat hyvin tietoisia näistä vaikutuksista. Me Rakennustoimisto Valiotalolla haluamme rakentaa asiakkaillemme kodin,

jossa ympäristölle aiheutuva kuormitus olisi asumisessa mahdollisimman pieni ja jossa on viihtyisää asua.

 

Räätälöi oma uusi koti

Valittavanasi on erilaisiin elämäntilanteisiin soveltuvia koteja; mukavuutta kahdelleaikuiselle, kasvavan lapsiperheen tarpeisiin tai oma tilava persoonallinen sinkkukoti.Kodin viihtyisyys syntyy sen toimivuudesta ja omien toiveiden huomioimisesta.

Ostajana sinulla on laadukkaan perustason lisäksi mahdollista vaikuttaa uuden kodinyksilölliseen toteutukseen ja varusteluun omien mieltymysten mukaisesti. Voit esimerkiksi muuttaa 65 m2 asunnon kolmiosta tilavaksi kaksioksi hulppealla olohuoneella.

Yhteispelillä kanssamme asiat sujuvat ja saat kotisi näyttämään juuri siltä omalta kodilta.

 

Tyylikkäitä valintoja

Kotien materiaalit ovat laadukkaita ja tyylikkäitä. Lattiat ovat tammiparkettia ja laattaa, sisäkatot ovat valkeaa sisustuspaneelia, saunojen puuverhoukset ovat haapaa ja kiukaat ovat moderneja pilarikiukaita.

Keittiöt ovat varustettu kahdella kylmälaitteella. Ruoan valmistusta jouduttaa induktioliesi ja kalusteasenteinen kiertoilmauuni sekä grillitoiminnolla varustettu mikroaaltouuni.

Keittiön kodinkoneet ovat tyylikkäitä muotoiluiltaan ja väriltään RST-pintaiset. Ajattomat ja trendikkäät sävyvalinnat luovat erinomaiset puitteet persoonallisiinsisustuksiin ja kaikki nämä ilahduttavat niin asukkaita kuin vieraitakin.

 

Toteuta unelmasi ja asu omassa pientalokodissa Villa Kivisalmessa, jossa

toteutuu oma rauha ja taloyhtiön tuoma helppous.

Villa Kivisalmen Kodin Valiot:

 • toimivat ja avarat tilaratkaisut

 • erilliset pesu- ja kodinhoitotilat

 • oma sauna

 • laadukkaat pintamateriaalit ja varusteet

 • miellyttävä lattialämmitys

 • lämmin oma varastotila

 • oma autokatospaikka asunnon yhteydessä

 • oma piha ja avara terassi

 • ekologinen ja edullinen asua

 • lapsiystävällinen

 • hyvä sijainti

Sijainti

Saimaan ympäröimä luonnonkaunis Kivisalmen asuinalue vaihtelevine maastoineen yhdistettynä tontin rauhalliseen sijaintiin puiston vieressä päättyvän tien päässä tekevät Villa Kivisalmen kodeista ja pihapiiristä viihtyisän että rauhallisen paikan asua.

Lähellä ovat niin koulu, päiväkoti kuin monipuoliset ulkoilumaastot. Myös kaupungin keskustaan on erinomaiset kulkuyhteydet bussilla, omalla autolla tai pyöräteitse, eikä matkaa ole kuin noin 6 kilometriä.

 

1. Koulu 2,0 km

2. Päiväkoti 2,6 km

3. Kauppa 1,4 km

4. Apteekki 2,6 km

5. Lähin bussipysäkki 0,25 km

6. Voisalmen uimaranta 2,3 km

Ennakkomarkkinoinnissa

Huoneistot

Velaton hinta: 246 500€

Myyntihinta: 87 200 €

Asunnon nro: A 1

Velaton hinta: 248 000 €

Myyntihinta: 88 700€

Asunnon nro: A 2

Velaton hinta: 249 500€

Myyntihinta: 90 200 €

Asunnon nro: A 3

Velaton hinta: 219 000 €

Myyntihinta: 88 020 €

Asunnon nro: B 4

Velaton hinta: 219 000 €

Myyntihinta: 88 020 €

Asunnon nro: B 5

Velaton hinta: 219 000 €

Myyntihinta: 88 020 €

Asunnon nro: B 6

Velaton hinta: 219 000 €

Myyntihinta: 88 020 €

Asunnon nro: C 7

Velaton hinta: 219 000 €

Myyntihinta: 88 020€

Asunnon nro: C 8

Velaton hinta: 199 000€

Myyntihinta: 83 950 €

Asunnon nro: C 9

Velaton hinta: 199 000 €

Myyntihinta: 83 950 €

Asunnon nro: C 10

Velaton hinta: 217 500 €

Myyntihinta: 86 520€

Asunnon nro: D 11

Velaton hinta: 216 000 €

Myyntihinta: 85 020 €

Asunnon nro: D 12

Velaton hinta: 214 500 €

Myyntihinta: 83 520 €

Asunnon nro: D 13