Tunne aurinko. Kurkota tähtiin.

Ekologista ja edullista asumista

Rantakylän kartanon viihtyisälle alueelle, monipuolisten palveluiden ääreen valmistui 10 asunnon kodikas rivitaloyhtiö Asunto Oy Mikkelin Kartanon Tähti.

Asunnot lämpiävät auringon energiaa hyödyntävällä maalämmöllä, jonka tekniikka saa lisäenergiaansa myös yhtiön omasta aurinkosähkölaitoksesta – mikä parasta, aurinkosähkö on täysin ilmaista.

Ilmanvaihdossa käytetään lämmöntalteenottavaa järjestelmää ja energiaa säästyy myös vähemmän vettä kuluttavien hanojen sekä energiatehokkaiden kodinkoneiden ansiosta.

Autopaikoissakin on otettu huomioon ratkaisut, jotka eivät vanhene tulevina vuosina: älykkäät latauspisteet, jotka mahdollistavat lämmityksen lisäksi sähköautojen latauksen ja yksilöllisen kulutuksen seurannan.

Asumisen ympäristövaikutukset ovat Suomessa poikkeuksellisen suuret kylmän ilmaston vuoksi. Toisaalta suomalaiset ovat hyvin tietoisia näistä vaikutuksista. Me Rakennustoimisto Valiotalolla haluamme tarjota asiakkaillemme kodin, jossa ympäristölle aiheutuva kuormitus olisi mahdollisimman pieni.

Kartanon tähti on viiden tähden laatua

Tyylikkäät yhteen tasoon rakentuvat asunnot on suunniteltu pohjaratkaisuiltaan toimiviksi, joiden käytännöllisyyttä lisäävät erilliset pesu- ja kodinhoitotilat sekä ulkopuoliset asuntokohtaiset varastot. Korkeampi huonekorkeus sekä suuret ikkunat lisävät valoa ja tilan tuntua, eikä asumisen viihtyisyyttä täydentävä lattialämmitys vie tilaa sisustukselta.

Myös sisä- ja ulkotilat on luotu toimimaan yhdessä luontevasti. Olohuoneen jatkeena toimivat avarat puurakenteiset terassit, jossa voit nauttia aurinkoisista kesäpäivistä.

Takkatulen tunnelmasta nauttiville on myös huomioitu tulisijan sijoitusmahdollisuus.

Palvelut vain kivenheiton päässä

Kartanon Tähti rakennetaan Rantakylän viihtyisälle kartanon asuinalueelle, joka sijaitsee vain 5,6 kilometrin päässä Mikkelin keskustasta.

Rantakylä on monipuolisten palveluiden asuinalue, josta löytyvät esimerkiksi päiväkoti, koulu, kauppa ja apteekki.

Ennakkomarkkinoinnissa

Huoneistot