Ekologista ja edullista asumista

Joroisten kirkonkylälle, monipuolisten palveluiden ääreen valmistuu 10 asunnon kodikas rivitaloyhtiö Asunto Oy Joroisten Rapilantähti.

Energiatehokkaalla teknologialla varustettu ainutlaatuisessa Rapilantähdessä asut edullisesti ja ekologisesti.

Asunnot lämpiävät auringon energiaa hyödyntävällä maalämmöllä, jonka tekniikka saa lisäenergiaansa myös yhtiön omasta aurinkosähkölaitoksesta – mikä parasta, aurinkosähkö on täysin ilmaista. Ilmanvaihdossa käytetään lämmöntalteenottavaa järjestelmää ja energiaa säästyy myös vähemmän vettä kuluttavien hanojen sekä energiatehokkaiden kodinkoneiden ansiosta.

Autopaikoissakin on otettu huomioon ratkaisut, jotka eivät vanhene tulevina vuosina: älykkäät latauspisteet, jotka mahdollistavat lämmityksen lisäksi sähköautojen latauksen ja yksilöllisen kulutuksen seurannan.

Asumisen ympäristövaikutukset ovat Suomessa poikkeuksellisen suuret kylmän ilmaston vuoksi. Toisaalta suomalaiset ovat hyvin tietoisia näistä vaikutuksista. Me Rakennustoimisto Valiotalolla haluamme tarjota asiakkaillemme kodin, jossa ympäristölle aiheutuva kuormitus olisi mahdollisimman pieni.

Rapilantähti on viiden tähden laatua

Tyylikkäät yhteen tasoon rakentuvat asunnot on suunniteltu pohjaratkaisuiltaan toimiviksi, joiden käytännöllisyyttä lisäävät erilliset pesu- ja kodinhoitotilat sekä ulkopuoliset asuntokohtaiset varastot. Korkeampi huonekorkeus sekä suuret ikkunat lisävät valoa ja tilan tuntua, eikä asumisen viihtyisyyttä täydentävä lattialämmitys vie tilaa sisustukselta.

Myös sisä- ja ulkotilat on luotu toimimaan yhdessä luontevasti. Olohuoneen jatkeena toimii avara katettu puurakenteinen terassi, jossa voit nauttia aurinkoisista kesäpäivistä.

Takkatulen tunnelmasta nauttiville on myös huomioitu tulisijan sijoitusmahdollisuus.

Sinun näköinen Rapilantähti

Valittavanasi on erilaisiin elämäntilanteisiin soveltuvia koteja kahdessa erillisessä rivitalossa; mukavuutta kahdelle aikuiselle, kasvavan lapsiperheen tarpeisiin tai persoonallinen sinkkukoti.

Kodin viihtyisyys syntyy sen toimivuudesta ja omien toiveiden huomioimisesta.

Ostajana sinulla on laadukkaan perustason lisäksi mahdollista vaikuttaa kodin yksilölliseen toteutukseen ja varusteluun omien mieltymysten mukaisesti. Yhteispelillä kanssamme asiat sujuvat ja saat kotisi näyttämään juuri siltä omalta kodilta.

Tyylikkäitä valintoja

Huoneistojen materiaalit ovat laadukkaita ja tyylikkäitä. Lattiat ovat vinyylilankkuparkettia ja laattaa, sisäkatot ovat valkeaa sisustuspaneelia, saunojen puuverhoukset ovat haapaa ja kiukaat ovat moderneja pilarikiukaita.

Suuremmissa, 3-4 h asunnoissa on modernit keittiösaarekkeet. Ruuan valmistusta jouduttaa induktio-liesi ja kalusteasenteinen kiertoilmauuni sekä grillimikroaaltouuni. Kaikkien kodinkoneiden väri on rst. Ajattomat sävyvalinnat luovat erinomaiset puitteet persoonallisiin sisustuksiin ja kaikki nämä ilahduttavat niin asukkaita kuin vieraitakin.

Omina osakkeinaan 10kpl autokatospaikkoja sekä 6kpl autopihapaikkoja. Kaikissa paikoissa autonlämmitys sekä -latausmahdollisuus.

 

Rakennustoimisto Valiotalo Oy – turvallinen kumppani

Rakennustoimisto Valiotalo Oy on vuonna 2010 perustettu rakennuspalveluyritys, jonka kotipaikka on Mikkeli. Olemme erikoistuneet vapaarahoitteisten omistusasuntojen rakentamiseen ja rakentaneet vuosien aikana lukuisia asuntokohteita erillistaloista kerrostaloihin.

Toiminnassamme palvelun ja tuotteen laatu, toimivuus, turvallisuus sekä ympäristön hyvinvointi yhdistyvät edistyksellisiin ratkaisuihin. Panostamme erityisesti asiakkaiden toiveiden, että tarpeiden huomioimiseen ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti voidaksemme palvella ja rakentaa korkealaatuisesti myös tulevaisuudessa.

Vaalimme rakentamisessa suomalaista ja mahdollisuuksien mukaan paikallista osaamista sekä laatutyötä. Yhteistyökumppanimme ovat oman alansa ammattilaisia ja tuotteet laatumerkkejä. Meille kaikille on yhteistä: ”tyytyväinen asiakas on kunnia-asia”.

Olemme nimenneet asuntokohteittemme kodit Valiokodeiksi. Valiokoti rakennetaan aina vastuullisesti ja ostajille turvallisesti RS-kohteena. RS tulee sanoista rahalaitosten neuvottelukunnan suosittelema. RS-kohteet tarkoittavat uusia asuntoja, jotka myydään jo rakentamisvaiheen aikana, ja joissa on ostajien ja yhtiön hyväksi asetettu asuntokauppalain vaatimat turvajärjestelmät.

Lisätiedot: www.valiotalo.fiwww.valiokoti.fi

Ennakkomarkkinoinnissa

Huoneistot

Velaton hinta: 179 000 €

Myyntihinta: 105 166 €

Asunnon nro: 1

Velaton hinta: 179 000 €

Myyntihinta: 105 166 €

Asunnon nro: 2

Velaton hinta: 159 000 €

Myyntihinta: 95 350 €

Asunnon nro: 3

Velaton hinta: 249 000 €

Myyntihinta: 147 160 €

Asunnon nro: 4

Velaton hinta: 255 000 €

Myyntihinta: 153 160 €

Asunnon nro: 5

Velaton hinta: 235 000 €

Myyntihinta: 142 071 €

Asunnon nro: 6

Velaton hinta: 235 000 €

Myyntihinta: 142 071 €

Asunnon nro: 7

Velaton hinta: 165 000 €

Myyntihinta: 101 350 €

Asunnon nro: 8

Velaton hinta: 235 000 €

Myyntihinta: 142 071 €

Asunnon nro: 9

Velaton hinta: 279 000 €

Myyntihinta: 168 249 €

Asunnon nro: 10