ASUNTO OY MIKKELIN KOMPASSI –  A-LUOKAN ASUMISTA

Kompassi näyttää energiaa säästävän ja turvallisen asumisen suuntaa

Uusi A-energialuokan asuinkerrostalo Mikkelin Kompassi tarjoaa kodin lämpöä ja turvaa Graaninpuiston laidassa, Saimaan ja sen rantaviivaa kiemurtelevan pyöräily- ja kävelyreitin äärellä, kävelymatkan päässä Graanin ostoskeskuksesta ja keskustan palveluista.

Uudessa viisikerroksisessa hissillisessä talossa on yhteensä 18 asuntoa, jotka ovat asuinneliöiltään nykysuuntausta väljempiä. Valittavanasi on omalla saunalla varustettuja koteja, joiden huoneistotyypit ovat kaksioita, kolmioita tai neljän huoneen koteja.

Kohteen suunnittelussa tärkeänä lähtökohtana ovat olleet toimivat ja valoisat tilaratkaisut, joihin yhdistyvät asumisen turvallisuus, -ekologisuus ja -energian säästö.

 

Viihtyisä kodin paikka

Ankkurikadun varteen, Graaninpuiston viereen, sijoittuvassa Kompassissa on kaikki arjen tärkeät palvelut lähellä. Graanin ostoskeskukseen on muutaman sadan metrin kävelymatka ja Mikkelin torille sekä keskustan palveluihin matkaa on vain noin 2 kilometriä. Hyvät liikenneyhteydet ja lähellä oleva bussipysäkki takaavat sujuvan liikkumisen Mikkelin alueella ja kauemmas.

 

Tasokasta ja turvallista asumista

Kompassissa turvallinen ja mukava asuminen lyövät kättä päälle.

Jokainen koti on varusteltu asuntokohtaisella viilennyksellä, joka lisää asumismukavuutta kesähelteillä. Talvipakkasilla huoneistokohtainen vesikiertoinen lattialämmitys pitää jalat lämpiminä, eikä patterit vie tilaa sisustukselta.

Asuntojen tasokkuus tuntuu laadukkaissa pintamateriaaleissa ja varusteissa, jotka kestävät aikaa. Huoneistojen avaraa vaikutelmaa korostavat suuret ikkunat ja lasitetut parvekkeet ovat kuin kodin lisähuone.

Asukkaiden turvallisuutta lisäävät kuvallinen ovipuhelinjärjestelmä ja kodista poistuttuasi voit sulkea huoneiston vesijohdot kotona-poissa kytkimellä.

Taloyhtiön pääulko-ovi on varustettu oviautomatiikalla, joka avaa ja sulkee oven puolestasi. Esteetön kulku helpottaa elämääsi silloin, kun sitä tarvitset. Huoneiston ulko-oven voit avata halutessasi avaimettomasti Abloyn Yale Linus-älylukon avulla, mutta voit myös käyttää ovea tavanomaisesti Abloyn avaimella.

 

Oman kodin lämpöä ja viilennystä ekologisesti energiaa säästäen

Mikkelin Kompassi energialuokitus on korkein, eli A-energialuokka. Rakennuksen energialuokkaan vaikuttavat mm. rakenteiden lämmöneristävyys, ikkunat ja ovet sekä ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmät sekä oma energiantuotanto. Tehokkaimman energialuokituksen vaatimukset vähentävät ympäristön kuormitusta ja kustannuksia, tuoden säästöä asukkaille.

Asunto Oy Mikkelin Kompassi lämpiää aurinkoenergiaa hyödyntävällä maalämmöllä ja saa lisäenergiaa taloyhtiön katolle tulevasta omasta aurinkosähköjärjestelmästä – mikä parasta, auringon tuottama energia on täysin päästötöntä ja ilmaista.

Maalämpö on uusiutuvaa puhdasta luonnon energiaa. Se on luotettava ja luontoystävällinen tapa lämmittää. Taloyhtiön oma täystehomitoitettu maalämpöjärjestelmä alentaa lämmityskustannuksia merkittävästi ja säästää lompakkoasi.  Lisäksi vakiona oleva asuntokohtainen viilennys tuotetaan lähes ilmaiseksi ympäristöystävällisellä maaviilennyksellä.

Veden ja energian säästäminen ovat myös avainasemassa ympäristöystävällisyyttä ajateltaessa. Siksi olemme valinneet kotiin laadukkaat Oraksen Green Building Eco hanat ja suihkut sekä Idon wc-istuimet, jotka säästävät vettä ja veden lämmittämiseen tarvittavaa energiaa. Lisäksi asuntojen ja taloyhtiön kiinteät valaisimet ovat energiaa säästäviä LED-valoja.

Kompassissa on hyvä hengittää. Huoneistokohtainen energiatehokas lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto huolehtii, että asunnon sisäilma pysyy raikkaana sekä nykyaikainen automatiikka huolehtii, että ilmanvaihdon energiaa säästävä lämmön talteenottotoiminto on päällä, kun sitä tarvitaan. Kodista poistuessasi voit myös pienentää ilmanvaihtoa kotona-poissa kytkimellä ja säästää energiaa.

Mikkelin Kompassissa säästät energiaa ja rahaa itsesi näköiseen elämään.

 

Kompassi on sijoitus nykyaikaiseen asumiseen kohti ekologisempaa huomista – miksi?

Mikkelin Kompassi omaa hyvän sijainnin palveluiden äärellä ja lähellä keskustaa. Kodit ovat pohjaratkaisuiltaan modernit ja asumisviihtyisyydessä on huomioitu myös tilojen avaruus. Kodit ovat varustelultaan nykyaikaiset ja aikaa kestävät.

Energiapihi Kompassi on satsaus pitkälle tulevaisuuteen, jossa voit elää vastuullisesti mukavuudesta tinkimättä, luontoa ja energiaa sekä kustannuksia säästäen.

 

Oman näköinen elämä ja uusi tasokas koti

Kodin viihtyisyys syntyy toimivista tilaratkaisuista ja vapaudesta muotoilla asunto itselle täydelliseksi. Valmiiksi mietityt kodin yksityiskohdat tasokkaine pintamateriaaleineen ja vaihtoehtoineen tarjoavat Sinulle helpon tavan onnistua.

Kun olet ajoissa liikkeellä, sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa laadukkaan perustason lisäksi asuntosi yksilöllisiin tilaratkaisuihin, materiaaleihin ja varusteisiin.

Haluamme auttaa sinua toteuttamaan toiveesi. Yhteispelillä kanssamme asiat sujuvat mutkattomasti ja saat kotisi näyttämään juuri siltä omalta toiveittesi mukaiselta kodilta.

 

Kompassissa voit nauttia nykyaikaisen kodin mukavuudesta ja helppoudesta.

Kodin Valiot:

 • Vesikiertoinen lattialämmitys maalämmöllä
 • Viilennys maaviilennyksellä
 • Säleverhot ikkunoissa
 • Oma sauna
 • Kiintokalusteiden ovissa ja laatikostoissa vaimennukset
 • Avarat lasitetut parvekkeet
 • Kulutusta kestävät kivikomposiittilattiat ja märkätiloissa laattalattiat
 • Vähän vettä kuluttavat hanat
 • LED-valot
 • Kuvallinen ovipuhelinjärjestelmä
 • Etäluettavat vesimittarit
 • Vesijohtojen sulku-/avaus kotona-pois kytkimellä
 • Asunnon ulko-ovessa avaimeton lukon avaustoiminto
 • Pääulko-ovessa oviautomatiikka
 • Autokatospaikoilla älykkäät lämmitys-/latauspistorasiat

 

Valiotalo Oy – turvallinen kumppani

Rakennustoimisto Valiotalo Oy on vuonna 2010 perustettu rakennuspalveluyritys, jonka kotipaikka on Mikkeli. Olemme erikoistuneet vapaarahoitteisten omistusasuntojen rakentamiseen ja rakentaneet vuosien aikana lukuisia asuntokohteita erillistaloista kerrostaloihin.

Toiminnassamme palvelun ja tuotteen laatu, toimivuus, turvallisuus sekä ympäristön hyvinvointi yhdistyvät edistyksellisiin ratkaisuihin. Panostamme erityisesti asiakkaiden toiveiden, että tarpeiden huomioimiseen ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti voidaksemme palvella ja rakentaa korkealaatuisesti myös tulevaisuudessa.

Vaalimme rakentamisessa suomalaista ja mahdollisuuksien mukaan paikallista osaamista sekä laatutyötä. Yhteistyökumppanimme ovat oman alansa ammattilaisia ja tuotteet laatumerkkejä. Meille kaikille on yhteistä: ”tyytyväinen asiakas on kunnia-asia”.

Olemme nimenneet asuntokohteittemme kodit Valiokodeiksi. Valiokoti rakennetaan aina vastuullisesti ja ostajille turvallisesti RS-kohteena. RS tulee sanoista rahalaitosten neuvottelukunnan suosittelema. RS-kohteet tarkoittavat uusia asuntoja, jotka myydään jo rakentamisvaiheen aikana, ja joissa on ostajien ja yhtiön hyväksi asetettu asuntokauppalain vaatimat turvajärjestelmät.

Lisätiedot: www.valiotalo.fi, www.valiokoti.fi

Ennakkomarkkinoinnissa

Huoneistot

Velaton hinta: 209 500 €

Myyntihinta: 83 800 €

Asunnon nro: 1

Velaton hinta: 249 500 €

Myyntihinta: 99 800 €

Asunnon nro: 2

Velaton hinta: 139 500 €

Myyntihinta: 55 800 €

Asunnon nro: 3

Velaton hinta: 289 500 €

Myyntihinta: 115 800 €

Asunnon nro: 4

Velaton hinta: 257 000 €

Myyntihinta: 102 800 €

Asunnon nro: 5

Velaton hinta: 212 500 €

Myyntihinta: 85 000 €

Asunnon nro: 6

Velaton hinta: 178 500 €

Myyntihinta: 71 400 €

Asunnon nro: 7

Velaton hinta: 298 000 €

Myyntihinta: 119 200 €

Asunnon nro: 8

Velaton hinta: 264 500 €

Myyntihinta: 105 800 €

Asunnon nro: 9

Velaton hinta: 230 000 €

Myyntihinta: 92 000 €

Asunnon nro: 10

Velaton hinta: 188 000 €

Myyntihinta: 75 200 €

Asunnon nro: 11

Velaton hinta: 307 000 €

Myyntihinta: 122 800 €

Asunnon nro: 12

Velaton hinta: 272 000 €

Myyntihinta: 108 800 €

Asunnon nro: 13

Velaton hinta: 235 000 €

Myyntihinta: 94 000 €

Asunnon nro: 14

Velaton hinta: 193 000 €

Myyntihinta: 77 200 €

Asunnon nro: 15

Velaton hinta: 315 000 €

Myyntihinta: 126 000 €

Asunnon nro: 16

Velaton hinta: 279 500 €

Myyntihinta: 111 800 €

Asunnon nro: 17

Velaton hinta: 242 000 €

Myyntihinta: 96 800 €

Asunnon nro: 18